Blogi

MobiiliapplikaatioMobiiliapplikaatio ei tule käyttöön vielä huhtikuussa, ja tästä syystä tarkemmat tiedot tulevat lähellä mobiiliapplikaation lanseerausta, mutta alla löydät tietoa miksi mobiiliapplikaatiota tulisi hyödyntää Kuntomon asiakkaana:Sovelluksen ladannut asiakas voi halutessaan käyttää appia mobiilisalikorttinaan ja kulkea sen avulla ovista ja porteista. Kulkukortti toimii jatkossakin normaalisti, eli mobiilisalikorttia ei ole pakko ottaa käyttöön.  Voit siis kulkea salillemme perinteiseen tapaan ja käyttää appia vain sisältö- ja infokanavana. Tai voit olla käyttämättä appia lainkaan, valinta on Sinun.Mobiiliapp nousee uutiskirjeen jälkeen toiseksi tärkeimmäksi tiedotuskanavaksemme. Tulemme hyödyntämään appin ilmoituksia tärkeiden (ja nopeiden) infojen lisäksi myös asiakkaidemme etujen viestimisessä. Tiedostamme sen, ettemme voi "spämmätä" viesteillämme asiakkaita tai he lopettavat ilmoitusten käytön. Toivomme siis kehittävää palautetta viesteistämme, jotta voimme tehdä appin ilmoituksista Sinun toivomasi näköisiä.Mobiiliapp sisältää osion "Avaa tuki", jonka kautta voit antaa sekä teknistä palautetta koskien appia että ihan yleistä asiakaspalautetta. Osio on siis uusi kanava Sinulle asiakaspalveluumme. Vastaamme viesteihisi sähköpostitse.Ystävällisin terveisin, Kuntomon väki

Tietojärjestelmämme vaihtuu Kuntomossa
​​​​​​​

Lue lisää

Valmennustiimi saa joukkoonsa huippuammattilaisen

Kuntomon fysiikka- ja voimavalmennus vahvistuu raudanlujalla ammattilaisella, kun Markus hyppää mukaan joukkoomme.

Lue lisää

Aluehallintoviraston sulkupäätös

Tässä tiedotteessa kerromme Pohjois-Suomen aluehallintovirasto määräämistä rajoituksista ja muutoksista Kuntomon toimintaan.

Lue lisää


Älä odota sitten kun –aikaa, sitä ei koskaan tule

I love me pienryhmä –valmennus on luomani valmennuskokonaisuus, joka huomioi ihmisen kehon, mielen ja energian hyvinvoinnin.

Lue lisää

Tähtiurheilija Ada Hautala, Maajoukkueleiri 27.1.-31.1. Kuortane

Koronatilanteesta huolimatta me telinevoimistelijat olemme päässeet hyvin treenaamaan koko alku vuoden ja lisäksi pääsimme osallistumaan viiden päivän maajoukkueleirille Kuortaneelle.

Lue lisää

Kuntomo laajentuu, uusi liikuntakeskus Kempeleen Linnakankaalle

Urheilun olosuhteisin huikea parannus – Kempeleen Zeniittiin rakentuu erinomainen kokonaisuus!

Lue lisää


Kuntomon tähtiurheilija Aino Vuorjoen kuulumisia

Minun hallikauteni on nyt ohi ja treenaaminen kesää kohti on alkanut.
​​​​​​​

Lue lisää

Fysioterapeutin kolme vinkkiä selkäkipuiselle, mukana kolme videota kotiin!

Selkäkipu on hyvin yleistä ja ehkä sen vuoksi siihen liittyy paljon uskomuksia ja pelkojakin, jotka voivat olla haitallisia selkäkivusta paranemisessa.

Lue lisää

Olkapään ongelmat ja kuntoutus, mukana videot olkaan kotikuntoutukseen

Olkanivel on rakenteellisesti ihmisen nivelistä liikkuvin, koska olkavarren pää on neljä kertaa suurempi kuin vastaava lapaluun nivelkuoppa.

Lue lisää


Asiakastarina

Muistan ajat, jolloin olin iltamyöhään kamppailusalilla treeneissä, ja treenasin myös vapaa-ajalla intensiivisesti.

Lue lisää

Miksi äitiysfysioterapeutille

Raskaus on yksi suurimmista muutoksista, jonka naisen keho voi elämässään kokea.
​​​​​​​

Lue lisää

Asiakastarina

Anu osallistui vuonna 2020 elo-joulukuun ajan Kuntomon I love me –pienryhmä valmennukseen ja saavutti valmennuksen aikana asettamansa tavoitteet reippaasti.

Lue lisää