Haemme osaavaa ja innokasta ammattilaista Kuntomon tiimiin!

Hieroja, Toppilansaari Oulu, Zeppelin Kempele, Linnakangas Kempele

Valmis asiakaskunta, hyvä ansiot ja loistava paikka tehdä hierojan työtä.
​​​​​​​

Kuntomo on ihmisläheinen liikunnan ja hyvinvoinnin keskus. Toimipisteemme sijaitsevat Kempeleessä Kauppakeskus Zeppeliinissä ja Linnakankaalla, sekä Oulussa Limingantullissa ja Toppilansaaressa. Palveluitamme ovat: kuntosali, ryhmäliikunta, valmennus, hieronta ja fysioterapia.

Kolme kivijalkaa: liikuntakeskus, valmennuspalvelut sekä hyvinvointipalvelut tekevät Kuntomosta ainutlaatuisen paikan koko Suomen mittakaavassa. Olemme toimineet alalla jo kaksi vuosikymmentä. Henkilökunnan ammattitaito ja kokemus asiakaspalvelutyöstä ovat vertaansa vailla. Kaiken tämän haluamme tarjota asiakkaillemme kuntotasoon, ikään tai tavoitteeseen katsomatta. Meillä Kuntomossa Sinä työntekijänä olet tärkeä.

Työ on vakituinen kokoaikatyö / yrittäjätyö.

Haemme joukkoomme kokenutta ja osaavaa hierojaa vahvistamaan terapiastiimiämme, joka toimii läheisessä yhteistyössä Kuntomon muiden tiimien kanssa. Tehtävään valittava henkilö pääsee tekemään töitä yhdessä muiden alan huippuosaajien kanssa ja tietysti parhaiden asiakkaiden kanssa.

Tehtävänäsi on hierontatyö Kuntomossa, terapiapalveluiden suunnittelu ja kehittäminen yhdessä Kuntomon työkavereiden kanssa. Mahdollisuus myös ryhmäliikuntatyöhön, myyntityöhön ja vastaanottotyöhön.

Odotamme sinulta alaan liittyvää koulutusta ja itsenäistä otetta työhön. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta.

Tarjoamme sinulle:

  • Loistavan palkkauksen ja mahdollisuuden harjoittaa ammattiasi ammatinharjoittajana
  • Valmiin asiakaskunnan
  • Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän
  • Hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet
  • Kilpailukykyiset etuudet
  • Maailman parhaat työkaverit


Lähetäthän hakemukset sähköpostitse (hakemus + CV) osoitteeseen: jussi.lotvonen(at)kuntomo.fi viimeistään 30.7.2023 mennessä.

Lisätietoja sinulle antaa Kuntomon Jussi, puhelin: +358 44 2433523

Tule meille töihin, haluamme sinut joukkoomme!