Personal training, ravintovalmennus, pienryhmät ja testaukset

Kuntomossa saa valmentaa vain Kuntomon valmentajat

VALITSE VALMENTAJA JA ONNISTU

Valmentajamme auttavat sinua tavoitteiden asettamisessa, harjoittelun aloittamisessa tai vaikkapa tekniikan kehittämisessä.

Esimerkkejä valmennuksista:

  • Henkilökohtainen valmennus
  • Ravintovalmennus
  • Pienryhmävalmennus
  • Kuntosaliohjaus ja ohjelmat
  • Testaukset

KUINKA VALITA OIKEA VALMENNUS

Väri kertoo valmennuksen sisällön

  • Mustalla pohjalla oleva valmennus on yksilövalmennusta. Yksilövalmennus sopii sinulle, joka haluat laadukasta valmennusta valmentajan ohjauksessa ja valmentajan säännöllisen tuen.
  • Valkoisella pohjalla olevat valmennukset ovat pienryhmävalmennuksia. Pienryhmävalmennus sopii sinulle, joka haluat laadukasta valmennusta edullisesti ja tykkäät harjoitella ryhmässä.
  • Harmaalla pohjalla olevat valmennukset ovat verkkovalmennuksia, jotka sopivat itsenäisille harjoittelijoille.​​​​​​​Yksilövalmennukset

Verkkovalmennukset

Pienryhmät

Huippu-urheiluvalmennukset

Personal Trainerjarno.vaisto@kuntomo.fi040 7522 651Varaa aika

Jarno Väistö

Olen koulutettu ja lisensoitu personal trainer, jonka sydäntä on lähellä sekä vasta-alkajien opastaminen, että konkaritreenaajien kaipaamat tehokeinot.

Lue lisää

Valmentajasusanna.mendelin-sonny@kuntomo.fi050 5507 665​​​​​​​

Susanna Mendelin-Sonny

Olen liikunnanohjaaja, FISAF kuntosalivalmentaja, mentaalivalmentaja (LFC), hieroja, kokonaisvaltainen jooga- ja rentoutusohjaaja, äänimaljahoitaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja.

Lue lisää

ValmentajapasiTlieto@gmail.com045 6769 481

Pasi Lieto

Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti, ja olen työskennellyt alalla jo lähes kymmenen vuotta. Vastaanotollani hoidan ja kuntoutan pääsääntöisesti tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiviä.

Lue lisää

Fysioterapeutti & Hieroja & PTZeppelin toimipisteheikki.syrjala@kuntomo.fi045 1313 792Varaa aika

Heikki Syrjälä

Työssäni yhdistän fysioterapeutin ja personal trainerin osaamistani ja käytän itsestäni leikkimielisesti nimitystä fysio PT.

Lue lisää

FysioterapeuttiZeppelin toimipistemarjaana.koivuranta@kuntomo.fi040 8238 279Varaa aika

Marjaana Koivuranta

Olen äitiysfysioterapiaan sekä tuki- ja liikuntaelinvaivoihin erikoistunut fysioterapeutti.

Lue lisää

Personal trainer, fysiikkavalmentajaarto.immonen@kuntomo.fi044 962 6307

Arto Immonen

Lisäpainoleuanvedon maailmanmestari 2022 ja 2023!

Olen suorittanut Valmentajan ammattitutkinnon (VAT), lisäksi olen voimavalmennukseen erikoistunut personal trainer. Liikuntalääketieteen perusopinnoilla olen täydentänyt sairaanhoitaja koulutustani.

Lue lisää

FysiikkavalmentajaSEPPO.URPILAINEN@KUNTOMO.FI0505607438

Seppo Urpilainen

Työskentelen fysiikkavalmentajana, mikä on intohimoni. Valmennusfilosofiani perustuu viimeisimmän tutkimusnäytön hyödyntämiseen, luovuuteen, tinkimättömään asenteeseen ja vuosikymmenien kokemukseen tuloksia aikaansaavasta fysiikkavalmennuksesta. Valmennuksen perustana on aina lajianalyysi.

Lue lisää

Fysioterapeutti & Koulutettu hierojaZeppelin toimipisteteemu.aikio@kuntomo.fi0400 683 675Varaa aika

Teemu Aikio

Olen Teemu Aikio, koulutettu hieroja sekä fysioterapeutti. Suoritin hierojan ammattitutkinnon vuonna 2013 Lapin Urheiluopistolla, johon sisältyi myös urheilijan lihashuollon erikoisammattitutkinto. Fysioterapeutiksi valmistuin Oulun ammattikorkeakoulusta 2020.

Lue lisää

FysiikkavalmentajaMARKUS.SEIKOLA@KUNTOMO.FI​​​​​​​040 5330 317

Markus Seikola

Olen entinen jääkiekkoammattilainen, yli 700 ottelun aikana (Liiga, SHL) opin oheisharjoittelun merkityksen jääkiekkoilijalle. Uran jälkeen olen tehnyt uran fysiikkavalmentajana jääkiekkoilijoiden parissa.

Lue lisää

Personal Trainer & Koulutettu HierojaZeppelin toimipistevaltteri.haanela@kuntomo.fi044 346 7825​​​​​​​Varaa aika

Valtteri Haanela

Valmentajana olen positiivinen ja helposti lähestyttävä tyyppi. Haluan auttaa ihmisiä saavuttamaan vahvemman, toimintakykyisemmän ja lihaksikkaamman kehon.

Lue lisää

Nopeus -ja fysiikkavalmentajaEETU.RANTALA@KUNTOMO.FI​​​​​​​0440-561993

Eetu Rantala

Suomen nopein mies!
Olen liikuntatieteiden kandidaatti opiskelija sekä kansallisella huipputasolla useita vuosia urheillut pikajuoksija. Valmennusfilosofianani on, että harjoitukset tehdään aina tosissaan, mutta kuitenkin rennoin mielin.

Lue lisää

Ravintovalmentaja, kuntosalivalmentaja, joogaohjaajaJEEBYMERJA@OUTLOOK.COM040 704 19196

Merja Turunen

Ihminen on äärettömän hieno eliö, joka on suunniteltu olemaan onnellinen omassa nahkassaan ilman, että väsyttää, kolottaa tai ahdistaa. Arki tuo tiellemme hyvinvointiamme häiritseviä asioita, joihin kaikkiin ei voi vaikuttaa, mutta aika moneen voi. Valmentaja haluan auttaa sinua vahvistamaan elämänvoimaasi.

Lue lisää


Klikkaa kuvaa antaaksesi palautetta valmentajille