Huippu-urheiluvalmennus

Huippuosaajat urheilijan käytössä. Käytössäsi on aina tarpeet täyttävä valmentaja urheilijaa varten.

Tavoite huipulla! Huipulle tähdättäessä urheilija tarvitsee parhaat osaajat. Valmennuksemme suunnitellaan aina urheilijan lähtökohtiin sopivaksi ja urheilijalle valitaan aina tarpeisiin sopiva valmentaja. Kuntomon huippu-urheilutiimi tekee aina yhteistyötä, jolloin asiakas saa aina parhaan valmennuksen oli sitten kyse mistä fysiikan osa-alueesta vain.

Valmennustiimimme koostuu, fysioterapeuteista, hierojista, fysiikkavalmentajista ja lääkäristä.

RAUTA

Rauta on huippu-urheilijan fysiikkavalmennus. Valmennus on yksilö tai pienryhmävalmennus urheilijoille, jotka haluavat kehittää omaa fysiikkaharjoittelua ammattilaisen ohjauksessa. Valmennus suunnitellaan aina urheilijan lähtökohtiin sopivaksi ja urheilijalle valitaan aina tarpeisiin sopiva valmentaja. Kuntomon huippu-urheilutiimi tekee aina yhteistyötä, jolloin asiakas saa aina parhaan valmennuksen oli sitten kyse mistä fysiikan osa-alueesta vain.


HUIPPUVALMENNUS

Urheilija törmää uransa aikana ongelmiin, joihin on usein vaikea löytää nopeasti ratkaisua. Kyse voi olla loukkaantumisesta, henkisestä lukosta tai fysiikan heikkoudesta. Rakennamme tiimin ympärillesi ja pääsemme ongelman yli. Teemme sinusta paremman urheilijan. Aloitamme aina 2-3kk projektilla, jossa asetamme tavoitteet ja teemme suunnitelman. Tuote sopii erinomaisesti nuorille urheilijoille, jotka ovat uralla

NOPEUS

Nopeusvalmennuksessamme pyrimme antamaan sinulle parhaat eväät kehittää nopeusominaisuuksiasi. Fysioterapiatiimimme selvittää kroppasi mahdolliset puolierot ja heikkoudet, jonka jälkeen saat nopeusvalmentajaltamme yksilöllistä ohjausta oikeanlaiseen harjoitteluun juuri sinun tarpeitasi varten. Saat myös runsaasti tietoa kokonaisvaltaisen harjoittelun toteuttamiseen siten, että muu harjoittelu tukee nopeusominaisuuksien kehittymistä.
Nopeusvalmentajanamme toimii pikajuoksija Eetu Rantala (LitK).VAMMA

Urheilijan vammautuessa diagnoosi ja hoito täytyy aloittaa mahdollisimman nopeasti. Käytössämme on fysiatrian erikoislääkäri ja Kuntomon fysioterapiatiimi.
Urheiluvammat, kiputilat tai loukkaantumiset ovat syitä hakeutua hoitoomme. Tiimimme ymmärtää erilaisten loukkaantumisten parantumisajat, rakentaa hoitosuunnitelman ja toteuttaa sen urheilijan kanssa yhdessä. Kuntoutus tehdään Kuntomon huippu-urheilukeskuksessa Linnakankaan liikuntakeskuksessa.

JOUKKUE

Joukkueet kamppailevat usein fysiikkavalmennuksen kanssa. Yksi valmentaja ei voi osata kaikkea, yksi valmentaja ei ole paras kaikessa. Me rakennamme tiimin joukkueen ympärille. Suunnittelemme fysiikkaharjoittelun valmentajien kanssa yhdessä ja toteutamme sen. Nopeusharjoituksissa voimme käyttää nopeusvalmennukseen erikoistunutta valmentajaa. Vammoja ennaltaehkäisevässä harjoittelussa voimme käyttää urheiluun erikoistunutta fysioterapeuttia. Joukkue saa tuen ja fysiikkavalmennuksen ympäri vuoden, jolloin joukkueen valmennus saa keskittyä joukkueen kehittämiseen.

Asiakkaiden kokemuksia

Olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä yhteystyöhön Markuksen kanssa. Hän on tuonut uusia ideoita harjoitteluun ja pelaajat ovat olet niistä mielissään. Voimaharjoitteluun pojat saavat hyvän pohjan tälle kaudelle ja tulevaisuutta varten. Harjoittelussa on muutenkin otettu hyvin huomioon tämän ikäisten poikien kehitysvaihe.

Markus on ottanut hyvin homman haltuun fysiikka puolella ja me muut valmentajat voidaan keskittyä jäällä tapahtuvaan suunnitteluun ja harjoitteluun. Yhteystyö mahdollistaa hyvän pohjan tulevalle kaudelle.
Toivottavasti voimme jatkaa yhteistyötä läpi kauden.
Yt. Ari Sulander

Vastuuvalmentaja Kärpät U17 Etelä


​​​​​​HUIPPU-URHEILUTIIMI

Petri Jalava

Olen Petri Jalava fysioterapeutti. Olen erikoistunut ortopediseen manuaaliseen terapiaan (ft OMT). Vahvin osaamisalueeni on tuki- ja liikuntaelin vaivojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus.

Lue lisää

Eetu Rantala

Suomen nopein mies!
Olen liikuntatieteiden kandidaatti opiskelija sekä kansallisella huipputasolla useita vuosia urheillut pikajuoksija. Valmennusfilosofianani on, että harjoitukset tehdään aina tosissaan, mutta kuitenkin rennoin mielin.

Lue lisää

Markus Seikola

Olen entinen jääkiekkoammattilainen, yli 700 ottelun aikana (Liiga, SHL) opin oheisharjoittelun merkityksen jääkiekkoilijalle. Uran jälkeen olen tehnyt uran fysiikkavalmentajana jääkiekkoilijoiden parissa.

Lue lisää

Pasi Lieto

Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti, ja olen työskennellyt alalla jo lähes kymmenen vuotta. Vastaanotollani hoidan ja kuntoutan pääsääntöisesti tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiviä.

Lue lisää

Olli Huhtala

Vahvinta osaamisaluettani on tuki- ja liikuntaelin peräisten vaivojen kuntoutus sekä erilaisten kiputilojen hoito. Autan sinua myös mielelläni fyysisen harjoittelun suunnittelussa.

Lue lisää

Mirjami Oikarinen

Olen otteiltani vahva ja rauhallinen hieroja ja teen työtäni täydestä sydämestä.

Lue lisää

Lääkärinämme toimii fysiatri Juhani Määttä Loistoterveydestä. Juhani on fysiatrian erikoislääkäri ja väitellyt lääketieteen tohtoriksi alaselän Modic-muutoksista vuonna 2016. Hän suorittanut myös OMT koulutuksen. Juhani tutkii ja hoitaa asiakkaiden vaivoja mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja keskittyy siihen, että asiakas todella ymmärtää mistä vaivassa on kyse.

Seppo Urpilainen

Työskentelen fysiikkavalmentajana, mikä on intohimoni. Valmennusfilosofiani perustuu viimeisimmän tutkimusnäytön hyödyntämiseen, luovuuteen, tinkimättömään asenteeseen ja vuosikymmenien kokemukseen tuloksia aikaansaavasta fysiikkavalmennuksesta. Valmennuksen perustana on aina lajianalyysi.

Lue lisää