SPORT
huippu-urheiluvalmennus
Teemme sinusta parhaan version itsestäsi

Tieteeseen pohjaavaa valmennusta. Huippuosaajat urheilijan käytössä. Käytössäsi on aina tarpeet täyttävä valmentaja urheilijaa varten.

Ylivertainen kokonaisuus urheilijalle

YLIVERTAINEN KOKONAISUUS

Tavoite huipulla! Huipulle tähdättäessä urheilija tarvitsee parhaat osaajat ja tilat.

Kuntomon valmentajat ovat valmentaneet onnistuneesti mm. SM- liigajääkiekkoilijoita, Superpesisjoukkuetta, voimailun SM-mitalisteja, kestävyysurheilun SM-mitalisteja ja voimistelun SM-mitalisteja.

  • Fysiikkavalmentajat
  • Fysioterapeutit
  • Hierojat


Valmennustiimimme koostuu, fysioterapeuteista, fysiikkavalmentajista, hieroijista ja lääkäristä.

TILAT HUIPPU-URHEILIJALLE

Tilamme on suunniteltu huippu-urheilua varten.

  • Kaksi modernia kuntosalia
  • 16 hoitohuonetta neljässä eri toimipisteessä
  • Koulutustiloja
  • NeuvottelutilojaPARAS TEKNOLOGIA

Käytössämme on markkinoiden paras teknologia. Testeissämme käytämme mm. näitä välineitä.

Asiakkaitamme mm.

Jesse Puljujärvi, NHL

Ville Ottavainen, NHL

Oliver Suni, SM-Liiga

Olli Nikupeteri, SHL

YKSILÖ

Urheilija törmää uransa aikana ongelmiin, joihin on usein vaikea löytää nopeasti ratkaisua. Kyse voi olla loukkaantumisesta, henkisestä lukosta tai fysiikan heikkoudesta. Rakennamme tiimin ympärillesi ja pääsemme ongelman yli. Teemme sinusta paremman urheilijan. Aloitamme aina 2-3kk projektilla, jossa asetamme tavoitteet ja teemme suunnitelman. Tuote sopii erinomaisesti nuorille urheilijoille, jotka ovat uralla

"Santeri on ollut 12.11 alkaen Sepin valmennuksessa ja hienosti on kehittynyt ja fiilis korkealla. Posia on kiva jakaa ☺️"

"Fysiikkavalmennus, Seppo Urpilainen: Erittäin asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua. 5/5."

Lue Tapparan SM-liiga maalivahdin viime kesän harjoittelusta tästä

Joukkuelajeista asiakkainamme ovat esimerkiksi: Jääkiekko, Jalkapallo, Pesäpallo, Koripallo, Salibandy, Lentopallo.

JOUKKUE

Joukkueet kamppailevat usein fysiikkavalmennuksen kanssa. Yksi valmentaja ei voi osata kaikkea, yksi valmentaja ei ole paras kaikessa. Me rakennamme tiimin joukkueen ympärille. Suunnittelemme fysiikkaharjoittelun valmentajien kanssa yhdessä ja toteutamme sen. Nopeusharjoituksissa voimme käyttää nopeusvalmennukseen erikoistunutta valmentajaa. Vammoja ennaltaehkäisevässä harjoittelussa voimme käyttää urheiluun erikoistunutta fysioterapeuttia. Joukkue saa tuen ja fysiikkavalmennuksen ympäri vuoden, jolloin joukkueen valmennus saa keskittyä joukkueen kehittämiseen.

Valmennuksemme perustuu aina lajianalyysiin ja tieteeseen.

Teemme myös etävalmennusta useiden joukkueiden kanssa. Etävalmennukseen kuuluu yleisimmin kaikki lajiharjoittelun ulkopuolinen harjoittelun suunnittelu ja ohjelmointi, koulutus, ohjeistus ja vammoja ennaltaehkäisevä harjoittelu. Lisäksi jääkiekon puolella maalivahtivalmennus kuuluu osana valmennuksiamme joukkueissa.

KUNTOUTUS

Urheilijan vammautuessa diagnoosi ja hoito täytyy aloittaa mahdollisimman nopeasti. Käytössämme on fysiatrian erikoislääkäri ja Kuntomon fysioterapiatiimi.
Urheiluvammat, kiputilat tai loukkaantumiset ovat syitä hakeutua hoitoomme. Tiimimme ymmärtää erilaisten loukkaantumisten parantumisajat, rakentaa hoitosuunnitelman ja toteuttaa sen urheilijan kanssa yhdessä. Kuntoutus tehdään Kuntomon huippu-urheilukeskuksessa Linnakankaan liikuntakeskuksessa.

Ossi Meriläinen, Superpesis pelaaja, lyöjäkuningas:
" Ortopedi antoi leikkaus tuomion lähentäjälle, mutta Pasin kanssa jumppaamalla saatiin se kuntoon ja kuukaudessa kivuttomaksi ".

TESTAUS

Urheilijan testauksessa otamme aina huomioon harjoitustausta ja liikunnalliset taidot. Testaamisen tavoitteena on saada valmennukselle ymmärrys lajin kannalta tärkeimpien lihasryhmien voimatasoista.

Testaaminen rakennetaan aina lajin biomekaanisen ja kuormitusfysiologisen lajianaalyysin mukaisesti. Testaamisessa otetaan huomioon lajissa tarvittavat lihasryhmät, lihastyötavat, voimantuottoajat, nivelkulmat, energiatuottotavat.

Testaamisessa käytämme hyväksi alan laadukkaimpia ja monipuolisimpia mittausvälineitä.

NOPEUS

Nopeusvalmennuksessamme pyrimme antamaan sinulle parhaat eväät kehittää nopeusominaisuuksiasi. Fysioterapiatiimimme selvittää kroppasi mahdolliset puolierot ja heikkoudet, jonka jälkeen saat nopeusvalmentajaltamme yksilöllistä ohjausta oikeanlaiseen harjoitteluun juuri sinun tarpeitasi varten. Saat myös runsaasti tietoa kokonaisvaltaisen harjoittelun toteuttamiseen siten, että muu harjoittelu tukee nopeusominaisuuksien kehittymistä.
Nopeusvalmentajanamme toimii pikajuoksija Eetu Rantala (LitK).

"Jumalauta se Eetu on ammattilainen. On mahtava seurata ammattilaisten työtä!"
Asiakkaiden kokemuksia

Olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä yhteystyöhön Markuksen kanssa. Hän on tuonut uusia ideoita harjoitteluun ja pelaajat ovat olet niistä mielissään. Voimaharjoitteluun pojat saavat hyvän pohjan tälle kaudelle ja tulevaisuutta varten. Harjoittelussa on muutenkin otettu hyvin huomioon tämän ikäisten poikien kehitysvaihe.

Markus on ottanut hyvin homman haltuun fysiikka puolella ja me muut valmentajat voidaan keskittyä jäällä tapahtuvaan suunnitteluun ja harjoitteluun. Yhteystyö mahdollistaa hyvän pohjan tulevalle kaudelle.
Toivottavasti voimme jatkaa yhteistyötä läpi kauden.
Yt. Ari Sulander

Vastuuvalmentaja Kärpät U17 Etelä

Sepin vahva osaaminen näkyy, itselle paljon uutta miten tuota voimapuolta olisi pitänyt harjoittaa jo aiemminkin, mutta ehkä nyt on oikea hetki siinä mielessä että urheilijat ovat valmiita tekemään monia juttuja kun perusliikunnallisuus oli valmiiksi kohtuu hyvällä tasolla. Sopiva henki treeneissä, täysillä muttei vakavissaan. Sepi kyselee aktiivisesti miten menee sekä urheilijoilta että minulta ja oma-aloitteisesti, omistautuu kunnolla asiaan ja kävipä katsomassa kättensä jälkeä myös meidän fysiikkatesteissä. ​​​​​​​

Juniorijalkapallovalmentaja


​​​​​​HUIPPU-URHEILUTIIMI

FysioterapeuttiLinnakankaan toimipisteToppilansaaren toimipistePETRI.JALAVA@KUNTOMO.FI0442436573​​​​​​​Varaa aika

Petri Jalava

Olen Petri Jalava fysioterapeutti. Olen erikoistunut ortopediseen manuaaliseen terapiaan (ft OMT). Vahvin osaamisalueeni on tuki- ja liikuntaelin vaivojen ennaltaehkäisy ja kuntoutus.

Lue lisää

Nopeus -ja fysiikkavalmentajaEETU.RANTALA@KUNTOMO.FI​​​​​​​0440-561993

Eetu Rantala

Suomen nopein mies!
Olen liikuntatieteiden kandidaatti opiskelija sekä kansallisella huipputasolla useita vuosia urheillut pikajuoksija. Valmennusfilosofianani on, että harjoitukset tehdään aina tosissaan, mutta kuitenkin rennoin mielin.

Lue lisää

FysiikkavalmentajaMARKUS.SEIKOLA@KUNTOMO.FI​​​​​​​040 5330 317

Markus Seikola

Olen entinen jääkiekkoammattilainen, yli 700 ottelun aikana (Liiga, SHL) opin oheisharjoittelun merkityksen jääkiekkoilijalle. Uran jälkeen olen tehnyt uran fysiikkavalmentajana jääkiekkoilijoiden parissa.

Lue lisää

FysioterapeuttiLinnakankaan toimipistepasitlieto@gmail.com045 6769 481Varaa aika

Pasi Lieto

Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti, ja olen työskennellyt alalla jo lähes kymmenen vuotta. Vastaanotollani hoidan ja kuntoutan pääsääntöisesti tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiviä.

Lue lisää

Personal trainer, fysiikkavalmentajaarto.immonen@kuntomo.fi044 962 6307

Arto Immonen

Lisäpainoleuanvedon maailmanmestari 2022 ja 2023!

Olen suorittanut Valmentajan ammattitutkinnon (VAT), lisäksi olen voimavalmennukseen erikoistunut personal trainer. Liikuntalääketieteen perusopinnoilla olen täydentänyt sairaanhoitaja koulutustani.

Lue lisää

FysiikkavalmentajaSEPPO.URPILAINEN@KUNTOMO.FI0505607438

Seppo Urpilainen

Työskentelen fysiikkavalmentajana, mikä on intohimoni. Valmennusfilosofiani perustuu viimeisimmän tutkimusnäytön hyödyntämiseen, luovuuteen, tinkimättömään asenteeseen ja vuosikymmenien kokemukseen tuloksia aikaansaavasta fysiikkavalmennuksesta. Valmennuksen perustana on aina lajianalyysi.

Lue lisää

MaalivahtivalmentajaINFO@KUNTOMO.FI0405391939

Tuomas Tarkki

Minulla on pitkä jääkiekon peliura takanaan. Pelasin ammattilaisena yli vuosikymmenen mm. Liigassa, KHL:ssä, SHL:ssä ja AHL:ssä. Minut on valittu Urpo Ylönen -palkinnolla Liigan parhaaksi maalivahdiksi kahdesti, sekä kertaalleen Jari Kurri -palkinnolla Liigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi.

Lue lisää

Koulutettu hierojaKuntomo Linnakangasmirjami.oikarinen@kuntomo.fi044 9857 322Varaa aika

Mirjami Oikarinen

Olen otteiltani vahva ja rauhallinen hieroja ja teen työtäni täydestä sydämestä.

Lue lisää

Lääkärinämme toimii fysiatri Juhani Määttä Loistoterveydestä. Juhani on fysiatrian erikoislääkäri ja väitellyt lääketieteen tohtoriksi alaselän Modic-muutoksista vuonna 2016. Hän suorittanut myös OMT koulutuksen. Juhani tutkii ja hoitaa asiakkaiden vaivoja mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja keskittyy siihen, että asiakas todella ymmärtää mistä vaivassa on kyse.


Tulevat koulutukset:


Lue lisää