Pasi Lieto

Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti, ja olen työskennellyt alalla jo lähes kymmenen vuotta. Vastaanotollani hoidan ja kuntoutan pääsääntöisesti tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiviä.

Olen alaraajaspesialisti 10 vuoden työkokemuksella. Erityisosaamisenani tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiassa ovat muun muassa alaraajojen kiputilat, kävelyanalyysit, alaselän sekä lantion alueen ongelmat, leikkausten jälkeinen kuntoutus fysioterapia. Ammattitaitoani ylläpidän jatkuvalla kouluttautumisella. Viimeisimpänä koulutuksena olen käynyt voimaharjoittelun hyödyntämistä fysioterapiassa.

Teen fysioterapiaa kokonaisvaltaisella otteella, selvittäen ja tutkien syyt oireidesi taustalla. Työssäni hyödynnän laajasti erilaisia manuaalisia tekniikoita sekä ohjaan ja neuvon erilaisia harjoitteita. Tavoitteenani on auttaa sinua parantamaan toimintakykyäsi ja hyvinvointiasi.

Teen myös yhteistyötä eri kestävyysurheilijoiden, kuten suunnistajien, triathlonistien ja juoksijoiden kanssa. Oma urheilutaustani löytyy uinnin parista, jota harrastin nuoruudessani reilut 10 vuotta. Nykyään liikun mieluiten hiihtämällä ja pyöräillen niin maastossa kuin maantiellä.

Fysioterapeutti

Linnakankaan toimipiste

pasitlieto@gmail.com

045 6769 481

Varaa aika