Susanna Mendelin-Sonny

Olen liikunnanohjaaja, FISAF kuntosalivalmentaja, mentaalivalmentaja (LFC), hieroja, kokonaisvaltainen jooga- ja rentoutusohjaaja, äänimaljahoitaja ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja.


Hyvinvoinnin eri osa-alueista olen olen erikoistunut selän ja coren hyvinvointiin, suoliston ja oikean ravitsemuksen terveysvaikutuksiin sekä unen ja kroonisen stressin merkitykseen kokonaisterveydelle. Vahvuuteni valmentajana on asiakkaan koko elämäntilanteen huomiointi valmennuksen sisällön suunnittelussa. Tiedän, mitä on ruuhkavuodet, lapsiperheen arjen yhdistäminen työelämään ja siitä kumpuava riittämättömyyden kokemus. Koen elämäntehtäväkseni naisten voimaannuttamisen hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen lisäämisen kautta. Valmennustyyliäni on kuvattu lujaksi, mutta lempeäksi. Liikuntaa olen ohjannut lapsille, aikuisille, kilpaurheilijoille ja ikäihmisille sekä kuntoutujille. Sydäntä lähelläni on myös työyhteisö- ja ryhmävalmennus. Lempilajejani ryhmäliikunnassa tällä hetkellä ovat jooga, pilates ja kaikenlainen kehon ja mielenhuolto.

Tieni hyvinvoinnin pariin on ollut elämäni mittainen. Kaikki tapahtunut ja oma elämänkokemus on johdattanut minut tälle matkalle ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kiehtovaan maailmaan. Minua kiinnostaa erityisesti mielen ja kehon yhteys ja se, miten suuri ajatustemme voima on arjen onnellisuudessa. Erityisesti oman elämän käännekohdat, alan vaihto ja omat terveyshaasteet ovat saaneet ymmärtämään meidän oman mielen vaikutuksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olen kuntouttanut oman ongelmaisen selkäni pilateksen, joogan ja liikkuvuustreenien avulla. Sen vuoksi uskon näiden lajien voimaan.

Minua motivoi valmentajana nähdä, kuinka paljon hyvinvoiva keho tuo itsevarmuutta ja elämänlaatua asiakkaalle. Ja miten suuri vaikutus meidän mielen voimalla on tavoitteiden saavuttamisessa. Minulle jokainen asiakaskohtaaminen on molemminpuolista oppimista. Teen työtäni sydän ja sielu täysillä mukana ja joka kerta myös itse saan asiakkailta niin paljon. Useasta asiakkaasta on tullut myös ystäviäni, niin isoja juttuja on valmennuksessa jaettu yhdessä. Tässä työssä ei ole koskaan valmis ja suhtaudun työhöni joka päivä uutena mahdollisuutena auttaa ihmistä kohti omaa parasta versiota itsestään.

Nyt haluan olla auttamassa Kuntomossa sinua kohti unelmiesi elämää. Jokainen on hyvinvoinnin arvoinen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan maksuton hyvinvoinnin kartoitus kanssasi.

Koulutus:

  • Liikunnanohjaaja
  • Kuntosalivalmentaja, FISAF
  • Mentaalivalmentaja (LFC)
  • Hieroja

Valmentaja

susanna.mendelin-sonny@kuntomo.fi

050 5507 665​​​​​​​