Älä odota sitten kun –aikaa, sitä ei koskaan tule

I love me pienryhmä –valmennus on luomani valmennuskokonaisuus, joka huomioi ihmisen kehon, mielen ja energian hyvinvoinnin.

Minulle valmentajana on tärkeätä tuoda asiakkailleni ajatusmalleja ja käytännönvinkkejä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, miten oppia nauttimaan omasta arjesta eikä odottaa sitten kun –aikaa. Koska sitä aikaa ei tule koskaan ja piste. Elämä on tässä ja nyt ja sinä luot sen omilla ajatuksillasi ja teoillasi.

Haasteet yhdistää ja tavoitteet tsemppaa

Tämän kevään ryhmän muodosti seitsemän upeaa naista ikäryhmässä 29-59 –vuotta. Mikä upea rikkaus on saada valmentaa naisia eri ikäluokista ja eri elämäntilanteissa. Osa elää itseni kaltaisesti ruuhkavuosia lasten ja työn ristipaineessa, toisilla on alkanut elämän uusi vapaampi puolikas, missä voi keskittyä omaan itseensä viimeinkin kunnolla. Joillakin on rajoitteita ja sairauksia, jotka täytyy ehdottomasti huomioida ravinto-ohjeissa sekä liikunnan ohjelmoinnissa. Eroistakin huolimatta ryhmiä yleensä yhdistää monet asiat: ruokarytmin haasteet, työn jatkuvasti lisääntyvä kuormitus ja vaativuus, unenlaadun ongelmat, kehon jännitystilat ja rentoutumisen vaikeus. Näihin asioihin pureudutaan tarkkojen alkuhaastattelun pohjalta ja lähdetään hakemaan tukea ja ratkaisuja. Toisaalta tahtotila, motivaatio ja selkeät alussa kirkastetut tavoitteet saavat ryhmän toimimaan samaan suuntaan. Ja se tuki, mitä ryhmäläiset antavat toisilleen on ihan paras juttu valmennuksissa. Ystävyyksiäkin on solmittu ja näistä olen erityisen onnellinen naisten puolesta.

Valmentajan tärkein ominaisuus on kohtaamisentaito

Minun valmennukseen voi aina tulla, oli elämäntilanteesi ja terveytesi, mikä vain. Sinun ei tarvitse olla kivuton, terve, hyvin nukkuva, valmiiksi mentaalisesti huipussa tai stressitön. Useimmat näistä haasteista olen henkilökohtaisesti raskaasti läpi käynyt elämässäni. Sitä varten olen valmentajana olemassa. Auttamassa, kohtaamassa, jakamassa ja tukemassa sinun elämääsi kohti unelmiesi elämää. Sillä olet sen arvoinen.

Ennakkoilmoittautuminen syksyn I love me –pienryhmään on nyt avattu. Viimeisimmät ryhmät täytyivät hetkessä. Päätä jo nyt sitoutua sinun unelmiesi syksyyn. Lisätietoja susanna.mendelin-sonny@kuntomo.fi

I LOVE ME valmennus jäsenet 109€/kk, ei jäsenet 119€/kk. Valmennus kestää 4kk.