Teemu Aikio

Olen Teemu Aikio, koulutettu hieroja sekä fysioterapeutti. Suoritin hierojan ammattitutkinnon vuonna 2013 Lapin Urheiluopistolla, johon sisältyi myös urheilijan lihashuollon erikoisammattitutkinto. Fysioterapeutiksi valmistuin Oulun ammattikorkeakoulusta 2020.

Vahvuuteni fysioterapiassa ovat tuki- ja liikuntaelinvaivat (mm. olkapää ja alaselkä), enkä kaihda myös manuaalisesti käsitellä lihaksia ja lihaskalvoja. Koen, että manuaalinen käsittely antaa ensiapua asiakkaalle, jotta terapeuttinen harjoittelu onnistuisi kivuttomammin ja muutoinkin liikkuminen helpottuisi. Koen parhaan lopputuloksen vaativan asiakkaan aktiivista osallistumista kuntoutumiseen, mikä tarkoittaa terapeuttisten harjoitteiden omatoimista tekemistä. Liike on oiva lääke moneen vaivaan.

Hieronnassa hyödynnän mm. perinteisiä hierontaotteita, MET-tekniikkaa, triggerpisteitä, faskiarautoja ja lihashuoltovasaraa. Käsittelyssäni liiallista kipua on turha pelätä, sillä asiakas saa itse vaikuttaa hieronnan voimakkuuteen. Hieronnan tulee tuntua, ei sattua.

Pyrin käymään aktiivisesti kuntosalilla ja kierrän innokkaasti frisbeegolfratoja. Voin suositella liikuntaa kaikille, sillä se toimii.
Kun t-paidan hiha kiristää, se mieltä kovasti piristää. – Teemu Aikio

Fysioterapeutti & Koulutettu hieroja

Zeppelin toimipiste

teemu.aikio@kuntomo.fi

0400 683 675


Varaa aika