Nilla Järvensivu

Olen Nilla, vuonna -97 Oulun AMK:sta valmistunut fysioterapeutti. Olen kotoisin Utsjoelta, josta lukion jälkeen ammattiin opiskelun vuoksi pois muuttanut. Sielunmaisemani ovat siellä edelleen ja nautin sikäläisestä luonnosta monin tavoin lomaillessani säännöllisesti kotimaisemissa. Arjessakin nautin liikkumisesta luonnossa retkeillen,kalastaen sekä koiraa ulkoiluttaen. Myös moottoripyöräily ja sähköpyöräily rentouttaa kovasti arkea.Nuorempana olen aktiivisesti urheillut hiihtäen ja lentopalloillen. Nykyään kilpailuviettini tyydyttyy pelaillessani padelia ja sulkapalloa sekä frisbeegolfratoja kiertäen rennolla otteella kavereiden kesken. Kuntosaliharjoittelu antaa lisäksi liikkuvuutta ja kestävyyttä noihin lajeihin.

Terapeuttina olen ammattitaitoinen,luotettava,kuunteleva ja kannustava. Toivottavasti asiakkaat näkevät minut iloisena ja helposti lähestyttävänä ihmisenä. Nämä itselleni luontaiset perusarvot ovat osoittautuneet hyviksi työvälineiksi vuorovaikutussuhteen luomisessa sekä kuntoutuksen yhteisen päämäärän saavuttamisessa.

Pitkä ja monipuolinen työura ja matkan varrella käydyt koulutukset ovat tuoneet mukanaan asiantuntemusta, jota hyödynnän etsiessäni ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin. Koulutuksistani suuri osa on painottunut tuki-ja liikuntaelimistön ongelmien ennaltaehkäisyn, hoidon ja tukitoimien eri osa-alueille. Olen osallistunut myös useisiin neurologisen kuntoutuksen koulutuksiin. Koulutuskokonaisuuksista laajimpia ovat olleet yläraajaterapia sekä selän kuntoutukseen liittyvät erilaiset terapian keinot. Työssäni minua kiinnostavat liike ja sen analysointi, fyysiset toimintakykyrajoitukset, olivatpa ne ylikuormitus-,liikkumattomuus-, urheiluvamma tai tapaturmaperäisiä sekä erilaiset neurologiset sairaudet kaikenikäisillä.

Toimin Kuntomossa kolmena päivänä viikossa, teen myös kotikäyntejä tarvittaessa. Hieronta kuuluu palveluihin yhtälailla fysioterapian tavoin.Varaa aikasi soittamalla, sähköpostilla tai nettiajanvarauksella. Tervetuloa!