Mirjami Oikarinen

Olen otteiltani vahva ja rauhallinen hieroja ja teen työtäni täydestä sydämestä.


Vaivan helpottamisen lisäksi haluan selvittää kivun/ongelman syyn. Olen kouluttautunut hierojaksi Oulun Hieroja-akatemiassa ja suorittanut urheilijan lihashuollon tutkinnon. Harrastan itsekin urheilua aktiivisesti – lajeina juoksu, salibandy, kuntosali, pyöräily ja hiihto. Hyödynnän hieronnassa mobilisoivia otteita, faskia-tekniikoita sekä käsittelen triggerpisteitä. Rauhalliset ja vahvat otteet takaavat käsittelyn, jossa päästään hyvin syvälle lihakseen. Minulle voi myös varata ajan purentalihashierontaan tai Intialaiseen päähierontaan.

Päivittäin kiitosta ovat saaneet niska-hartiaseudun käsittely, empaattisuus sekä voimansäätely asiakkaan tarpeen mukaan.

”Lämminhenkinen palvelu ja hienosti yksilölliset tarpeet huomioiva hieronta. Paras niska-hartiaseudun hieronta, mitä Oulusta olen löytänyt!”
-Meeri

”Jalkapalloilijana ja fyysisen työn tekijänä arvostan Mirjamin taitoa kohdentaa hieronta juuri oikeille lihas-alueille ongelman korjaamiseksi, voimaa säädellen tarpeen mukaan. Ennenkaikkea ammattitaitoinen, luotettava ja aidosti kiinnostunut asiakkaan hyvinvoinnista”
-Tapio

Koulutettu hieroja

Kuntomo Linnakangas

mirjami.oikarinen@kuntomo.fi

044 9857 322


Varaa aika