Kuntomon terapiatiimi hakee vahvistusta

Oletko sinä seuraava kuntomolainen?

Kuntomo on ihmisläheinen liikunnan ja hyvinvoinnin keskus. Toimipisteemme sijaitsevat Kempeleessä Kauppakeskus Zeppeliinissä ja Linnakankaalla, sekä Oulussa Limingantullissa ja Toppilansaaressa. Palveluitamme ovat: kuntosali, ryhmäliikunta, valmennus, hieronta ja fysioterapia.

Kolme kivijalkaa: liikuntakeskus, valmennuspalvelut sekä hyvinvointipalvelut tekevät Kuntomosta ainutlaatuisen paikan koko Suomen mittakaavassa. Olemme toimineet alalla jo kaksi vuosikymmentä. Henkilökunnan ammattitaito ja kokemus asiakaspalvelutyöstä ovat vertaansa vailla. Kaiken tämän haluamme tuoda käyttöösi kuntotasoon, ikään tai tavoitteeseen katsomatta. Meillä Kuntomossa Sinä työntekijänä olet tärkeä.

Haemme joukkoomme kahta kokenutta ja osaavaa hierojaa vahvistamaan terapiatiimiämme, joka toimii läheisessä yhteistyössä Kuntomon muiden tiimien kanssa. Tehtävään valittavat henkilöt pääsevät tekemään töitä yhdessä muiden alan huippuosaajien kanssa ja tietysti myös parhaiden asiakkaiden kanssa.

Haemme yhtä hierojaa Zeppeliinin toimipisteeseen ja yhtä Toppilansaaren toimipisteeseen.

Tehtävänäsi on hierontatyö Kuntomossa, terapiapalveluiden suunnittelu ja kehittäminen yhdessä Kuntomon työkavereiden kanssa. Mahdollisuus myös ryhmäliikuntatyöhön, myyntityöhön ja vastaanottotyöhön.

Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on kyky motivoida ja innostaa asiakasta.

Tule meille töihin, haluamme sinut joukkoomme!

Tarjoamme sinulle:

  • Loistavan palkkauksen ja mahdollisuuden harjoittaa ammattiasi ammatinharjoittajana
  • Valmiin asiakaskunnan
  • Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän
  • Hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet
  • Kilpailukykyiset etuudet
  • Maailman parhaat työkaverit
  • Bileitä työkavereiden kans väsymiseen saakka


Lähetäthän hakemukset sähköpostitse (hakemus + CV) osoitteeseen: jussi.lotvonen(at)kuntomo.fi viimeistään 8.8.2021 mennessä.

Lisätietoja sinulle antaa Kuntomon Jussi, puhelin: 0440836838