Kivenkova kuntokamppis

Kokonaisvaltaista työhyvinvointia tukeaksemme lanseeraamme koko henkilöstöä koskevan kuntokamppiksen.

Haastamme juuri sinut mukaan!

Kuntokamppis kannustaa meitä kaikkia aktiivisuuteen, säännölliseen liikuntaan ja kokonaisvaltaisen hyvinvointimme jatkuvaan ylläpitämiseen. Tämä vahvistaa meidän kaikkien työssäjaksamistamme.

1.9.2021 - 31.12.2021

Kuntokamppis kestää loppuvuoden ja tavoitteena on kerätä 500 pistettä. Tavoite on saavutettavissa, kun urheilet säännöllisesti keskimäärin kolme tuntia viikossa. Pisteitä kerrytetään seuraavasti:

Juoksu ja kävely 1 km = 1,5 pistePyöräily ja rullaluistelu 1 km = 0,5 pistettäUinti 1 km = 10 pistettäKuntosali tai ohjattu jumppa 1 h= 10 pistettäJoukkuepelit + sulkkis, tennis, badel ym. väh 1 h vuoro = 10 pistettäHiihto 1 km = 1 piste

Aktiivisuutta tukemaan ja seurantaa helpottamaan jokainen merkitsee omat aktiivisuutensa Strava –järjestelmään.

Mikäli sinulla on urheilukello, voit synkata suorituksesi suoraan järjestelmään. Pääset syöttämään tietoja myös manuaalisesti nettiselaimen kautta. Kirjaudu sisään www.kuntomo.fi/kkkk21 , josta löydät linkin myös Stravan yhteiseen ryhmäämme.

Olemme perustaneet myös Kivenkovakuntokamppis –WhatsApp ryhmän, jossa voimme jakaa kokemuksia yhdessä. Kutsumme sinut mukaan ryhmään.

Kuntokamppis kestää 31.12.2021 saakka.

Tulemme tarjoamaan myös yhteistyökumppanimme Kuntomon valmentajien tukea aktiivisuutesi ja hyvinvointisi kehittämiseen.

Saat valita itsellesi valmentajan Kuntomon valmennustiimistä, jolta saat tukea vaikkapa harjoitusohjelman laadintaan, ruokavalion läpikäyntiin, tukea nukkumiseen ja stressin käsittelyyn tai neuvoja eri lajeihin liittyen.

Lisäksi käytössäsi on Kuntomo LIVE palvelu, josta löydät laajan videokirjaston tukemaan hyvinvointiasi ajasta ja paikasta riippumatta.

Klikkaa siis www.kuntomo.fi/kkkk21 Lisätietoja käytännöistä luvassa lisää syyskuun aikana.
​​​​​​​​​​​​​​

Hyvistä suorituksista palkitaan!

Kampanjan aikana tullaan palkitsemaan sekä yksilöitä että tiimejä.

Pääpalkintona 2000 euroa puhtaana käteen!

Pääpalkinto arvotaan kaikkien 500 pistettä kampanjan aikana ylittäneiden kesken.
​​​​​​​