Heikki Syrjälä

Työssäni yhdistän fysioterapeutin ja personal trainerin osaamistani ja käytän itsestäni leikkimielisesti nimitystä fysio PT.


Omaa kuntosalitaustaa minulla löytyy jo 15 vuoden kokemuksella, joten tietotaito on varmasti hankittu sekä teoriaopinnoilla, että vankalla tekemisellä. Fysioterapian oppini olen hakenut rovaniemen ammattikorkeakoulusta, sekä yksityisen puolen hoitolaitoksista hyvin monipuolisesta asiakaskunnasta.

Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ovat vahvinta alaani kuntosalivalmennuksen lisäksi. Vaatiipa vaivasi rivakkaa käsittelyä tai epätasapainossa olevan kehon aktivointia niin käyppä näytillä ja ruvetaan hoitamaan se kuntoon (hyvänä esimerkkinä esimerkiksi leikkauksen jälkeisen fysioterapian tarvitsijat).

Kuntosalivalmennuksessa pyrin aina siihen, että asiakas oppii minulta mahdollisimman paljon ja itsenäistyy harjoittelunsa suhteen. Tällöin tiedän, että yhteinen aika on käytetty hyvin ja työlläni on saavutettu tuloksia. Omana erikoisuutenani mainittakoon, että valmennan erityisesti asiakkaita, jotka kokevat tuki- ja liikuntaelimistön vaivat harjoittelunsa ongelmakohtana. Yhdessä pääsemme takuulla hyvään alkuun kuntosalin puolella!

Fysioterapeutti & Hieroja & PT

Zeppelin toimipiste

heikki.syrjala@kuntomo.fi

045 1313 792


Varaa aika