Käynnistä hyvä olo

Olemme avoinna aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä.

HIERONTA­PALVELUT

Palvelemme teitä neljässä toimipisteessä. Kempeleessä Zeppeliinissä ja Linnakankaalla, Oulussa Limingantullissa ja Toppilansaaressa. Näissä neljässä toimipisteessä sinua palvelee kymmenien huippuammattilaisten joukko. Laadukkaat nykyaikaiset hoitohuoneet ja monipuoliset aukioloajat tekevät Kuntomossa asioinnista helppoa. Sähköisen ajanvarauksen kautta voit varata ajan milloin vain missä vain.

Olemme avoinna aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä.

Maksuvälineenä meillä käy käteisen ja korttimaksun lisäksi hyvinvointiedut (Epassi, Smartum, Edenred)

Toimipisteemme sijaitsevat:

 • Kuntomo Zeppelin sijaitsee Kauppakeskus Zeppeliinissä, Zeppeliinintie 1, 90450 Kempele, puhelin: 044 9766 137
 • Kuntomo Linnakangas sijaitsee Kempeleessä Linnakankaalla, Pelaajapolku 3, 90450 Kempele, puhelin: 044 9766 137
 • Kuntomo Limingantulli sijaitsee Oulun Limingantullissa, Alasintie 3-5, 90400 Oulu,
  puhelin: 044 9766 137
 • Kuntomo Toppilansaari sijaitsee Oulun Toppilansaaressa, Toppilansaarentie 3, 90500 Oulu,
  puhelin: 044 9766 137
Varaa aika


KLASSINEN ­-JA
URHEILU­HIERONTA

Klassinen hieronta on hoitomuoto, joka rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia, lievittää kipua sekä lisää lihasten aineenvaihduntaa. Hieronta myös ennaltaehkäise uusien kireystilojen syntymistä ja pehmentää arpikudosta.

Urheiluhieronnalla pyritään palauttamaan lihaksistoa rasittavasta suorituksesta. Oikeaoppisella lihashuollolla voidaan ennaltaehkäistä vammojen syntymistä ja nopeuttaa jo syntyneiden vammojen parantumista.

Varaa aika


RASKAUSHIERONTA­

Raskaushieronta auttaa naista rentouttamaan kireitä ja kipeitä lihaksia. Raskaudenajan hieronta on myös turvallista koko raskauden ajan. Vauvalle paras kasvualusta on kokonaisvaltaisesti hyvin voiva äiti.

Raskausajan hieronta eroaa klassisesta hieronnasta hieronta-asentojen osalta, jolloin eri asennot huomioidaan raskauden eri vaiheissa. Hieronta voidaan suorittaa asiakkaan istuessa tuolilla nojaten hierontapöydän kasvo-osaan tai hierontapöydällä kyljellään maaten.Käsittely on yleensä myös kevyempää, kuin klassisessa hieronnassa. Kesto on useimmiten 30 – 60 min.

Varaa aika


PURENTALIHAS
HIERONTA­­­

Tämä hierontamuoto sopii erityisesti hampaiden narskuttelijoille ja niskahartia-jännittäjille sekä laulajille ja puhetyötä tekeville. Puremalihashieronta on tehokas hoito, jossa käsitellään pääosin niska-hartia-rintalihas-seutu, kaulan ja pään alue sekä purentalihakset poskien ulko- ja sisäpinnoilta.

Hieronta tehdään kuitenkin aina yksilökohtaisesti sekä asiakkaan omien toiveiden että ongelmakohtien mukaisesti. Jos siis jomottaa, särkee taikka vihloo pään ja hartioiden alueella, mieluummin kokeile kuin kipuile!

Varaa aika


FASCIA­KÄSITTELY

Faskia eli lihaskalvo ympäröi lihaksia ja muita pehmytkudoksia yhdistäen eri kehonosat toisiinsa. Samalla se antaa keholle sen ryhdin ja muodon. Faskiakudos suojaa lihasta, kantaa osan sille tulevasta kuormasta ja toimii voiman välittäjänä lihasten välillä. Faskioilla voi olla suuri merkitys liikkeen- ja voimantuoton toimintahäiriöissä. Kiristävien faskioiden myötä lihakset voivat muuttua heikoiksi ja kömpelöiksi, jolloin myös liikunnassa syntyvien vammojen riski kasvaa.

Faskiakudoksen jännitystä voidaan helpottaa sitä vapauttavilla manuaalisilla tekniikoilla. Faskiakäsittely vähentää kehon jähmeyttä ja lihaskireyttä. Käsittelyllä pyritään vaikuttamaan positiivisesti lihastasapainoon ja kudosten kuormittumiseen.

Faskiatekniikat eroavat klassisen hieronnan tekniikoista. Faskiakäsittely on venytyshierontatyyppistä käsittelyä, jossa hyödynnetään paljon myös asiakkaan omaa aktiivista liikettä apuna. Klassisesta hieronnasta käsittely eroaa myös siinä ettei käsittelyssä käytetä väliaineita (öljyä tai rasvaa). Käsittelyyn lisätään yleensä triggerpistehoito, joka tehostaa rentouttavaa vaikutusta lihaksessa.
Faskiakudoksessa on paljon hermopäätteitä, jotka reagoivat kosketuksen aiheuttamaan paineeseen. Käsittelyn aikana voi tuntua pientä kipua, mutta kipu ei ole käsittelyn tehon mittari. Käsittely pitäisikin tehdä tavalla, joka ei aiheuta haittaavaa kipua.

Varaa aika


DRYNEEDLING (DN), KUIVANEULAUS

kuivaneulaus on länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää hoitoa, jolla voidaan hoitaa monenlaisia tuki- ja liikuntaelin sairauksia. Neuloina käytetään ohuita, steriilejä kertakäyttöneuloja. Neulojen koot vaihtelevat 0,12-0,40 mm paksuudeltaan ja 15-75 mm pituudeltaan.

Dry Needling -hoidossa käsitellään pehmytkudoksessa (myofaskia) sijaitsevia triggerpisteitä (TrP) Tarkoituksena on sammuttaa herkistynyt triggerpiste. DN -hoito stimuloi immuunijärjestelmää paikallisesti (hermopäätteiden stimulointi) ja laukaisee kehon omia paranemisprosesseja. Hoito poikkeaa kiinalaisesta akupunktiosta siten, että akupunktiossa hoidetaan meridiaaneilla eli energiakanavilla olevia akupisteitä. Dry Needling hoidossa ei siis ole akupunktiohoitoa, vaan hoito perustuu triggerpisteisiin.

Triggerpiste (TrP)

Triggerpiste on erittäin herkkä/ärtynyt (hermopääte) tiukassa lihassäikeessä. Nämä ovat yleisimpiä kivun aiheuttajia tuki- ja liikuntaelin vaivoissa. TrP pisteet voivat sijaita kaukanakin varsinaisesta kipualueesta, jolloin puhutaan yleensä heijastekivuista.
TrP pisteet saadaan selville palpaation avulla, jolloin lihaksessa tuntuu kireä säikeistö (lyhentynyt sarkomeeri). Hoidon tavoitteena on vapauttaa lyhentynyt sarkomeeri sekä lisätä paikallista verenkiertoa. Tämän seurauksena lihastonus vähenee ja lihas relaksoituu. Dry Needling hoito yhdistettynä manuaaliseen käsittelyyn tuottaa asiantuntijoiden mukaan tehokkaimman tavan kivun lievitykseen.

Kontraindikaatiot (esteet)

Selvät DN -hoidon kontraindikaatiot (ehdottomat) ovat potilaan neulakammo, potilaan haluttomuus neulahoitoon (pelot, uskomukset), potilaan kykenemättömyys itsenäiseen päätökseen hoidon suhteen, akuutti vamma/vaiva (esim. kudoksessa on tulehdus), kuume, turvotukset (lymfaattinen).

Suhteelliset kontraindikaatioita ovat epänormaali verenvuoto (esim. verenohennus lääkitys), vahingoittunut immuunijärjestelmä, syöpä, HIV, hepatiitti, sydämen läpän vajaatoiminta, heikentynyt vastustuskyky, krooniset sairaudet, verisuonisairaudet, raskaus, lapset, epilepsia, allergiat (esim. metalli), psyykkiset sairaudet.

Varaa aika

YRITYKSILLE

Hierontasopimus:
Usein yritys maksaa henkilöstöeduista, esim Epassista tietämättä mihin tuki käytetään tai käytetäänkö sitä edes. Kuntomon hierontasopimuksessa yritys maksaa vain käynneistä ja sopimus tehdään aina yrityksen tarpeet huomioon ottaen.

 • Maksat vain työntekijöiden hieronta / fysioterapiakäynneistä.
 • Saat tarkat raportit käynneistä.
 • Käytössänne on neljä toimipistettä ja kolme kymmentä osaajaa.
 • Sopimus tehdään aina yrityksenne tarpeiden mukaan.
 • Ei pitkiä sopimuksia.


Yrityskäynnit:
Kuntomon hierojat tekee yrityskäyntejä Oulun alueella. Hierojamme tulevat yrityksenne tiloihin teille sopivana aikana. Mukanamme on kuljetettava hoitopöytä ja muut tarvittavat tarvikkeet. Hierojamme tarvitsee hoitoon soveltuvan siistin ja rauhallisen tilan. Asiakaspalveluumme kuuluu teille valmiiksi lähetettävät ajanvarauslistat, jolloin työntekijöiden ei tarvitse, kuin varata itselle sopiva aika listasta.

Palvelu voidaan laskuttaa kokonaisuudessaan työnantajalta tai työntekijä voi maksaa myös hoidon itse.

Kysy lisää ja sovitaan juuri teidän yritykselle sopiva palvelu!​​​​​​​

OTA YHTEYTTÄ


Fysioterapeutti & Hieroja & PTZeppelin toimipisteheikki.syrjala@kuntomo.fi045 1313 792Varaa aika

Heikki Syrjälä

Työssäni yhdistän fysioterapeutin ja personal trainerin osaamistani ja käytän itsestäni leikkimielisesti nimitystä fysio PT.

Lue lisää

Koulutettu hierojaZeppelin toimipistemarjo.mikkola@kuntomo.fiVaraa aikamarjo.mikkola@kuntomo.fi

Marjo Mikkola

Liikunnallinen Marjo on saanut hierojan oppinsa arvostetusta Tampereen urheiluhierojakoulusta.

Lue lisää

Koulutettu hierojaZeppelin toimipistejenni.suorsa@kuntomo.fi040 1792 530Varaa aika

Jenni Suorsa

Urheilullinen ja energinen Jenni on suorittanut hierojan opinnot Vuokatin Urheiluopistossa.

Lue lisää

Koulutettu hierojaLimingantulli & Zeppelin toimipistejaakko.rahkola@kuntomo.fi044 2422 135Varaa aika

Jaakko Rahkola

Olen Jaakko Rahkola, valmistuin hierojaksi Oulussa kesällä 2016. Jo varhaisessa vaiheessa opiskelua totesin löytäneeni oman alani.

Lue lisää

Koulutettu hierojaLimingantulli & Zeppelin toimipistejenni.hautala@kuntomo.fi040 9681 980Varaa aika

Jenni Hautala


​​​​​Olen Pohjanmaalta kotoisin oleva koulutettu hieroja. Unelmatyöhönsä valmistuin Oulun hieroja-akatemiasta 2012 suuntautumisena urheiluhieronta ja siitä saakka olen toiminut hierojan työssä.

Lue lisää

Fysioterapeutti & Koulutettu hierojaZeppelin toimipisteteemu.aikio@kuntomo.fi0400 683 675Varaa aika

Teemu Aikio

Olen Teemu Aikio, koulutettu hieroja sekä fysioterapeutti. Suoritin hierojan ammattitutkinnon vuonna 2013 Lapin Urheiluopistolla, johon sisältyi myös urheilijan lihashuollon erikoisammattitutkinto. Fysioterapeutiksi valmistuin Oulun ammattikorkeakoulusta 2020.

Lue lisää

Koulutettu hierojaZeppelin toimipistepiia.vanttila@kuntomo.fi​​​​​​​040-4148589Varaa aika

Piia Vänttilä

Olen Piia Vänttilä, ammatiltani fysioterapeutti. Lisäksi olen koulutettu hieroja.

Lue lisää

Fysioterapeutti & HierojaZeppelin toimipistenilla.jarvensivu@kuntomo.fi045 356 6999Varaa aika

Nilla Järvensivu

Olen Nilla, vuonna -97 Oulun AMK:sta valmistunut fysioterapeutti. Olen kotoisin Utsjoelta, josta lukion jälkeen ammattiin opiskelun vuoksi pois muuttanut.

Lue lisää

Koulutettu Hieroja & Personal TrainerZeppelin toimipistevaltteri.haanela@kuntomo.fi044 346 7825​​​​​​​Varaa aika

Valtteri Haanela

Hierojana pyrin kohtaamaan kaikki asiakkaat yksilönä ja hoitamaan jokaista juuri hänelle parhaaksi katsomallani tavalla.

Lue lisää

Koulutettu hierojaZeppelin toimipisteANULIISA.MERILAINEN@KUNTOMO.FI050 5917 483​​​​​​​Varaa aika

Anuliisa Meriläinen

** ÄITIYSLOMALLA **

​​​​​​​Olen Anuliisa Meriläinen ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi Kuopiosta keväällä 2015.

Lue lisää

Koulutettu hierojaZeppeliinin toimipisteEMMI.LEHTO@KUNTOMO.FI050 409 2342Varaa aika

Emmi Lehto

** ÄITIYSLOMALLA **
​​​​​​​
​​​​​​​Olen ollut kuntomolainen lapsuudestani saakka, itseasiassa nyt jo toisessa polvessa. Toimin Kuntomon Zeppeliinin toimipisteessä koulutettuna hierojana.

Lue lisää

Koulutettu hierojaKuntomo Zeppelinkatja.juntunen@kuntomo.fi040 594 2038

Katja Juntunen

Koulutettu Hieroja

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2023. Aktiivisena urheilijana minua on kiinnostanut aina ihmisten hyvinvointi ja lihashuolto.

Lue lisää

Koulutettu hierojaZeppeliinin toimipiste ja Limingantullin toimipisteniko.isopahkala@kuntomo.fi040 731 1007

Niko Isopahkala

Olen OSAOlta valmistunut koulutettu hieroja. Lisäksi olen lisäkouluttautunut fysioterapian puolelta anatomian, fysiologian ja ravitsemuksen kursseja.

Lue lisää


​​​​​​​Limingantulli

Koulutettu hierojaLimingantulli & Zeppelin toimipistejaakko.rahkola@kuntomo.fi044 2422 135Varaa aika

Jaakko Rahkola

Olen Jaakko Rahkola, valmistuin hierojaksi Oulussa kesällä 2016. Jo varhaisessa vaiheessa opiskelua totesin löytäneeni oman alani.

Lue lisää

Koulutettu hierojaLimingantulli & Zeppelin toimipistejenni.hautala@kuntomo.fi040 9681 980Varaa aika

Jenni Hautala


​​​​​Olen Pohjanmaalta kotoisin oleva koulutettu hieroja. Unelmatyöhönsä valmistuin Oulun hieroja-akatemiasta 2012 suuntautumisena urheiluhieronta ja siitä saakka olen toiminut hierojan työssä.

Lue lisää

Fysioterapeutti & Koulutettu hierojaLimingantulli & Zeppelin toimipistemiia.taskila@kuntomo.fi​​​​​​​050 4526 474Varaa aika

Miia Taskila

Miia on valmistunut hierojaksi Oulussa kesällä 2011 ja fysioterapeutiksi Lapin Ammattikorkeakoulusta jouluna 2014.

Lue lisää

HierojaLimingantullin toimipistetuomas.tammilehto@kuntomo.fi040-7329204Varaa aika

Tuomas Tammilehto

Mukava ja helposti lähestyttävä Tuomas taitaa sekä klassisen-, että urheiluhieronnan.

Lue lisää

Koulutettu hierojaLimingantullin toimipistejere.pohjola@kuntomo.fi041 313 4472

Jere Pohjola

Olen Jere Pohjola, koulutettu hieroja ja erikoistunut urheiluhierontaan.

Lue lisää

Koulutettu hierojaLimingantullin toimipistelaura.lahtinen@kuntomo.fi045 1270 823Varaa aika​​​​​​​​​​​

Laura Lahtinen

Olen Lahtisen Laura valmistuin Suomen hierojakouluilta koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi keväällä 2022.

Lue lisää

Koulutettu hierojaZeppeliinin toimipiste ja Limingantullin toimipisteniko.isopahkala@kuntomo.fi040 731 1007

Niko Isopahkala

Olen OSAOlta valmistunut koulutettu hieroja. Lisäksi olen lisäkouluttautunut fysioterapian puolelta anatomian, fysiologian ja ravitsemuksen kursseja.

Lue lisää


​​​​​​​Toppilansaari

Koulutettu hierojaKuntomo Toppilansaariarttu.romo@kuntomo.fi040 6632 945Varaa aika

Arttu romo

Hei olen Arttu ja valmistunut hierojaksi jyväskylässä vuonna 2019.

Lue lisää

Koulutettu hierojaKuntomo Toppilansaarivesa-pekka.pasanen@kuntomo.fi040 6689 313Varaa aika

Vesa-Pekka Pasanen

Olen Vesku ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi Oulun Hieroja-akatemiasta 2016.

Lue lisää

Koulutettu hierojaKuntomo Toppilansaaritiia.kalkaja@kuntomo.fi​​​​​​​040 5901 773Varaa aika

Tiia Kälkäjä

Urheiluhieroja EAT/ Koulutettu Hieroja

Olen Tiia Kälkäjä ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi Oulun Hieroja-akatemiasta kesällä vuonna 2020.
Olen kouluttautunut myös urheiluhierojaksi (EAT). Valmistuin urheiluhieronnan erikoisammattitutkintoon vuonna 2022.
Lisäksi tarjoan purentalihashierontaa ja intialaista päähierontaa.

Lue lisää

HierojaKuntomo Toppilansaarijasper.rajaniemi@kuntomo.fi044 273 1450Varaa aika

Jasper Rajaniemi

Hei olen Jasper ja koulutettu hieroja

Lue lisää

Linnakangas

Koulutettu hierojaKuntomo Linnakangasmirjami.oikarinen@kuntomo.fi044 9857 322Varaa aika

Mirjami Oikarinen

Olen otteiltani vahva ja rauhallinen hieroja ja teen työtäni täydestä sydämestä.

Lue lisää

Koulutettu hierojaLinnakankaan toimipistetoni.paakkonen@kuntomo.fi041 3137 657Varaa aika

Toni Paakkonen

Oppini olen saanut Oulun Hieroja-Akatemialta, jossa käyn edelleen, mutta valvonta ja opetustehtävissä.

Lue lisää


Klikkaa kuvaa antaaksesi palautetta Kuntomon hierojille