Pasi Lieto

Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti, ja olen työskennellyt alalla jo lähes kymmenen vuotta. Vastaanotollani hoidan ja kuntoutan pääsääntöisesti tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsiviä.


Lisäkoulutuksia olen käynyt niin kuntoutuksen kuin kuntosaliharjoittelun maailmasta, ja näin ollen pystyn hyödyntämään työssäni tämän hetkistä tutkimustietoa laajasti. Teen myös yhteistyötä eri kestävyysurheilijoiden, kuten suunnistajien, triathlonistien ja juoksijoiden kanssa. Oma urheilutaustani löytyy uinnin parista, jota harrastin nuoruudessani reilut 10 vuotta. Nykyään liikun mieluiten kuntosalilla harjoitellen, hiihtämällä ja pyöräillen.

Valmentajana yhtenä vahvuutena minulla on vankka teoria- ja käytännön tieto ihmisen liikkumisesta ja harjoitusliikkeiden oikeasta teknisestä suorittamisesta, jolloin oikeat lihasryhmät saadaan aktivoitumaan. Jos haluat monipuolisen ja tehokkaan treeniohjelman, olen sinulle oikea valmentaja. Olipa sinulla kokemusta liikkumisesta tai ei, löydämme sinulle yhdessä sopivan ja sinun tavoitteiden mukaisen elämäntavan. Otahan yhteyttä ja aloitetaan yhteinen projekti.