Lehdistötiedote: Kuntomo Oy laajentuu yrityskaupan seurauksena.

Lehdistötiedote: Kuntomo Oy laajentuu yrityskaupan seurauksena. Uusin kuntosalimme avautuu 1.7.2024 Oulun Etu-Lyöttyyn. Yrityskaupan ansiosta palvelumme laajentuvat ja voimme tarjota samalla jäsenyydellä kolme kuntosalia asiakkaidemme käyttöön.

TIEDOTE
28.6.2024
Julkaisuvapaa 28.6.2024

Kuntomo Oy on ostanut Hyvinvointikeskus Figure Fitclubin (liiketoiminnan kokonaisuudessaan) Oulun Etu-Lyötystä. Heinäkuun 2024 aikana Hyvinvointikeskus Figure Fitclub muuttuu Kuntomo Etu-Lyötyksi. Asiakkaille muutos näkyy entistä kattavampina palveluina ja laajempina hyvinvoinnin mahdollisuuksina.

Nykyiset Figure Fitclub -kuntosalijäsenet siirtyvät kaupan myötä Kuntomon asiakkaiksi, jolloin heidän kuntosalijäsenyyksiensä hinta laskee merkittävästi ja he saavat samalla hinnalla kolme kuntosalia käyttöönsä sekä erilaisia lisäpalveluita ulottuvilleen. Nykyiset Kuntomon asiakkaat saavat puolestaan kuntosalin myös Ouluun, ja heillä on oikeus käyttää jatkossa myös uutta Kuntomo Etu-Lyöttyä. Lisäksi tulemme rakentamaan kuntosalin yhteyteen nykyaikaiset ja modernit terapiatilat hierojille ja fysioterapeuteille.

Kuntomon toimitusjohtaja Jussi Lotvonen painottaa, että Kuntomo haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaan ja monipuolisen liikunnan ja hyvinvoinnin kokemuksen. Uusi kuntosali Oulun keskustan läheisyydessä tarjoaa asiakkaillemme aiempaa paremman mahdollisuuden liikkumiseen ja kuntosaliharjoitteluun. Uusi Kuntomo Etu-Lyötty mahdollistaa myös loistavat puitteet kuntoutumiseen fysioterapia-asiakkaillemme. ”Monipuoliset ja laadukkaat hierontapalvelut uuden kuntosalin yhteydessä tarjoavat ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden Oulussa", kommentoi kauppaa Lotvonen.

Tuhat neliötä, alan parhaat kuntosalilaitteet ja tarkkaan suunnitellut kuntosalitilat Oulun keskustan välittömässä läheisyydessä tekevät uudesta Kuntomo Etu-Lyötystä yhden parhaiten varustelluista kuntosaleista koko Suomessa. Salin kruunaa toimivat pukuhuonetilat saunoineen tarjoten ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen kuntosalikokemuksen asiakkaille.
Kuntomo Oy on yli kaksi vuosikymmentä alalla toiminut liikunta- ja hyvinvointialan yritys, joka toimii yli neljänkymmenen ammattilaisen voimin. Kuntomolla on tällä hetkellä neljä toimipistettä: kaksi Kempeleessä ja kaksi Oulussa. Kempeleessä on kaksi kuntosalia terapiatoimintoineen, ja Oulussa – Limingantullissa ja Toppilansaaressa – kaksi toimipistettä, jotka tarjoavat hieronta- ja fysioterapiapalveluita.

Kuntomon kolme kivijalkaa, liikuntakeskus, SPORT huippu-urheiluvalmennus ja hyvinvointipalvelut, tekevät siitä ainutlaatuisen hyvinvoinnin ja liikunnan kokonaisuuden koko Suomenkin mittakaavassa. Osaavan henkilökunnan ammattitaito ja ystävällinen asiakaspalvelu toivottavat jokaisen tervetulleeksi Kuntomoon ikään, tavoitteeseen tai kuntotasoon katsomatta. Käynnistä hyvä olo Kuntomossa.

Lisätietoja:
Jussi Lotvonen
Toimitusjohtaja, Yrittäjä

Puh +358 440 836 838
email: jussi.lotvonen(@)kuntomo.fi