Antti Flyktman

Olen Antti, oululaistunut tamperelainen, valmentaja (VAT), PT ja koulutettu hieroja (urheiluhieronnan EAT)

Urheilu ja liikunta ovat olleet elämäntapa oikeastaan aina ja yliopisto-opintojen (tohtoriksi asti) jälkeen totesin, että liikunta- ja hyvinvointiala ovat lähimpänä sydäntäni ja opiskelin ensin koulutetuksi hierojaksi (2018) ja myöhemmin tein vielä erikoisammattitutkinnon urheiluhieronnasta (2021). Totesin, että haluan auttaa ihmistä kokonaisvaltaisemmin ja ensin tein PT-opinnot (2022) ja vielä Valmentajan ammattitutkinnon (2024). Nämä koulutukset tarjoavat hyvän pohjan omalle tavalleni toimia, ja olen löytänyt intohimoni valmennuksesta. Näin akateemikkona jatkuva asioiden opiskelu on itselleni tärkeä asia ja sitä teen hyvin aktiivisesti viikoittain.

Sekä valmennuksessa että hieronnassa haluan saada asiakkaiden toiminta- ja suorituskykyä parannettua ja etsiä syitä mahdollisten vaivojen takana. Ymmärrän ihmiskehon toimintaa hyvin ja osaan selvitellä mahdollisia riskitekijöitä. Haluan molemmissa tutustua asiakkaaseen, jotta pystyn tekemistäni yksilöimään ja saamaan tulosta aikaan.

Valmentajana perustan tekemisen tutkitun tiedon pohjalle, johon yhdistän vankkaa kokemustani valmennuksen sekä urheilun ja liikunnan parista. Näin olen asiakkaideni kanssa saanut tulosta aikaan. Osaan pitää harjoittelun monipuolisena ja järkevänä, toimintakykyä tukevana tai suorituskykyä kehittävänä. Omaa erikoisosaamistani on palloilulajien fysiikkaharjoittelu ja urheilijoiden tai tavoitteellisten liikkujien kanssa toimiminen on intohimoni, ja onnekseni olen heidän kanssaan päässyt toimimaan. Ominaisuuksista pystyn auttamaan sinua nopeuden, voiman ja liikkuvuuden kehittämisessä ja suorituskyvyn parantamisessa.

Hierontatyylini sopeutan asiakkaan mukaan, mottona voisi olla “Ei mitään runnomista, muttei silittelyäkään” ja pyrin käyttämään mobilisoivia otteita hyödyksi.

Valmennusta ja hierontaa teen Etu-Lyötyn toimipisteellä. Ota ihmeessä yhteyttä, jos kaipaat osaavaa valmentajaa harjoitteluasi tukemaan tai haluat hierontaa.

Koulutukset

  • Valmentajan ammatitutkinto (VAT), 2024, OSAO
  • Personal Trainer, 2022, NHA, ACE-sertifikaatti
  • Koulutettu hieroja, 2018, Oulun hieroja-akatemia
  • Urheiluhieronnan erikoisammattitutkinto (EAT), 2021, OSAO
  • Filosofian tohtori (FT, eläinfysiologia), 2019, Oulun yliopisto


Kurssit

  • Palloilulajien fysiikkavalmennus, 2023, Athletica
  • Faskiakäsittely, 2020, OSAO

Koulutettu Hieroja & Personal Trainer

Etu-Lyötyn toimipiste

antti.flyktman@kuntomo.fi
040 702 2245

Varaa aika