Läskit lähtee -pienryhmävalmennus

159,00 

Läskit lähtee –pienryhmävalmennus on nimestään huolimatta lempeä valmennus, jossa autan sinua toteuttamaan haaveesi painonpudotuksesta sekä energisestä ja jaksavasta olosta. Tämä on valmennus, jossa opit, ettei ruokaa tarvitse kohdella pahana asiana tai vihollisena, eikä sitä tarvitse ostaa liikunnalla. Aito, puhdas ruoka on paras ystäväsi matkalla kohti hyvinvoivaa, hoikkaa ja tervettä kehoa sekä mieltä. Voit nauttia hyvästä ruoasta ja käyttää aikaa muuhunkin kuin lenkkipoluilla juoksemiseen ja silti päästä tavoitteeseesi.

Osasto:

Kuvaus

Aiempien ryhmien tuloksia:

  • ”Reisistä lähti 5cm kuudessa viikossa”
  • ”Vyötärö kapeni 7,5cm valmennuksen aikana”
  • ”Paino putosi melkein neljä kiloa”
  • ”Ikinä ei ole laihduttaminen ollut näin helppoa, ei tunnu siltä että olisin joutunut luopumaan mistään”
  • ”Iltanapostelu jäi eikä makeanhimo enää vaivaa”
  • ”Olen kokeillut kaikenlaisia dieettejä ja kikkoja, mutta Katjan ravintovalmennus toimi minulla ensimmäistä kertaa elämässä! Muutos on ollut pysyvä!

”Kyllähän minä tiedän miten pitäisi syödä, mutta terveellisistä tavoista kiinni pitäminen tuppaa tässä arjen hyörinässä unohtumaan.”

Samaistuitko? Juuri sen vuoksi Läskit lähtee -pienryhmävalmennus perustuu tapojen voimaan. Valmennuksessa keskitytään muuttamaan yhtä syömiseen liittyvää tapaa kerrallaan, jolloin tavoista tulee pysyviä ja automaattisia, ja selviät niiden avulla tilanteesta kuin tilanteesta. Samalla hoikistut, saat energiaa arkeen ja voit paremmin!

Hyvinvointi lähtee sisältä, joten terveellinen ruokavalio on kaiken hyvinvoinnin perusta. Ruoka ja ravinteet ovat kehon polttoaineita ja myös pääkoppa toimii niiden avulla oikein. Valinnoilla, joita päivittäin teet, voit siis vaikuttaa oman elämäsi kulkuun monella tavalla.

Olet varmasti joskus haaveillut hoikemmasta vyötäröstä, mahdollisuudesta pukeutua juuri niin kuin tahdot ilman pakkoa ostaa jälleen uudet housut sekä koko päivän kestävästä virkeästä olosta ja arjessa jaksamisesta. Kenties olet toivonut, että ruokaan liittyvät mieliteot eivät hallitsisi syömistäsi ja jaksaisit tehdä työpäivän jälkeen muutakin kuin lysähtää väsyneenä sohvalle.

Olet saattanu kokeilla jo useitakin dieettejä – jopa onnistuen – mutta paino on aina palannut korkojen kera. Nyt saatat ajatella, ettet todellakaan jaksa aloittaa taas uutta kuuria, syödä aina vain vähemmän pelkän tahdonvoiman rippeiden varassa ja lopuksi todeta, että painossa tai peilikuvassa ei kaikesta vaivannäöstä huolimatta ole tapahtunut mitään muutosta.

Jos painit edellä lueteltujen ongelmien kanssa, tämä ryhmä on sinua varten!

Läskit lähtee –pienryhmävalmennus on nimestään huolimatta lempeä valmennus, jossa autan sinua toteuttamaan haaveesi painonpudotuksesta sekä energisestä ja jaksavasta olosta. Tämä on valmennus, jossa opit, ettei ruokaa tarvitse kohdella pahana asiana tai vihollisena, eikä sitä tarvitse ostaa liikunnalla. Aito, puhdas ruoka on paras ystäväsi matkalla kohti hyvinvoivaa, hoikkaa ja tervettä kehoa sekä mieltä. Voit nauttia hyvästä ruoasta ja käyttää aikaa muuhunkin kuin lenkkipoluilla juoksemiseen ja silti päästä tavoitteeseesi.

Voit herkutella hallitusti ilman pelkoa siitä, että taas yksi yritys kiinteytyä ja ottaa paino pysyvästi hallintaan on tuhoon tuomittu. Ennen kaikkea opit, ettei uutta elämää tarvitse aloittaa joka maanantai tai vuoden alussa, vaan oikea aika on kaiken aikaa.

Olen suunnitellut tuloksekkaat käytännön keinot unelmiesi vartalon ja itsevarmuuden hankkimiseksi ilman dieettejä – vain toteutus jää sinulle.Lopputuloksena saat kiinteän kehon, hyvinvoivan mielen sekä tarvittavat tiedot ja taidot niiden ylläpitämiseen.

Valmennuksen aikana saat:

  • Kattavat ja perusteelliset ohjeet ruokapäiväkirjan pitoa ja tulkintaa varten. Tämä on koko valmennuksen kulmakivi. Tilannetta lähdetään parantamaan siitä pisteestä, jossa juuri nyt olet.
  • Perusteelliset kuvalliset ja kirjalliset ohjeet aterioiden koostamiseen (ilman vaakaa tai punnitusta). Näiden raamien avulla selviät tilanteesta kuin tilanteesta, etkä enää koskaan joudu miettimään esimerkiksi juhlissa tai reissussa, että “täällä ei ole mitään, mitä voisin syödä”.
  • Käyttöösi metodin, jolla vapautat itsesi herkkukierteestä. Ei karkkipäiviä, herkkulakkoja eikä sitä jatkuvaa makeanhimoa, vaan yksinkertainen ja toimiva sääntö, joka yhdessä valmennuskokonaisuuden kanssa takaa, että jatkossa sinä hallitset sokeria eikä sokeri sinua.
  • Mahdollisuuden vertaistukeen, keskusteluun sekä vinkkien kysymiseen ja jakamiseen omassa, suljetussa FB-ryhmässä

Valmennus on matka, ja siihen liittyvät usein monenlaiset tunteet. Avuksesi saat paitsi minut valmentajana, myös täsmälleen samassa tilanteessa olevien muiden ryhmäläisten korvaamattoman tuen.

Jos jokin jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä. Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan!

Tehdäänkö yhdessä painonpudotusprojektistasi menestystarina, jossa sinä hallitset vihdoin painoasi eikä se sinua?

Valmentaja: Lisensoitu Personal Trainer, lisensioitu ravintovalmentaja (Precision Nutrition) Katja Kesti.
Tapaamiset: keskiviikkoisin klo 17 Kuntomossa (16.1, 23.1, 6.2, 20.2, 6.3, 13.3), kesto n. 60 min. / kerta.

Aikataulu: Valmennus koostuu 6x valmennustapaamisesta ja kesto 2 kuukautta

Ryhmällä on motivoiva, suljettu Facebook-ryhmä koko valmennuksen ajan.

Valmennuksen hinta:
– Jäsenet 69,50€/kk (kesto 2 kk, yhteensä 139€)
– Ei jäsen 79,50€/kk (kesto 2 kk, yhteensä 159€)

HUOM! Koska pienryhmän hinta on edullisempi Kuntomon jäsenille, käytä kassalla koodia jäsen, jotta saat jäsenyyden oikeuttaman alennetun hinnan tästä pienryhmästä. Jäsenyydet tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätiedot:
Valmentaja Katja Kesti / Puh. 050-3220831 / email: katja.kesti(at)kuntomo.fi