Olli Huhtala

Vahvinta osaamisaluettani on tuki- ja liikuntaelin peräisten vaivojen kuntoutus sekä erilaisten kiputilojen hoito. Autan sinua myös mielelläni fyysisen harjoittelun suunnittelussa.

Olen fysioterapeutti ja koulutettu hieroja Olli Huhtala. Kiinnostukseni fysioterapiaa kohtaan heräsi aikanaan omien urheiluharrastusteni kautta, kun huomasin kuinka paljon voimme fysioterapiassa vaikuttaa kehon toimintaan ja kuntoutumiseen.

Erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat voivat estää sinua tekemästä elämässäsi asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä. Fysioterapiassa päätavoitteenani on saada sinut takaisin näiden asioiden pariin, ilman kipua tai epämukavuuden tunnetta. Vastaanotolleni voit hakeutua myös, jos haluat kehittää fyysistä suorituskykyäsi.

Vahvinta osaamisaluettani fysioterapiassa on liikkeen tutkiminen ja siihen vaikuttaminen harjoittelun keinoin. Harjoittelun tukena käytän myös erilaisia käsittelyitä, joita saatetaan tarvita harjoittelun ja kipujen helpottamiseksi. Pyrin siihen, että asiakkaat olisivat kuntoutumisessaan mahdollisimman vähän riippuvaisia minusta ja saisivat minulta työkaluja oman liikkumisensa sujuvoittamiseksi.

Vastaanotoltani saat apua esimerkiksi seuraaviin asioihin:

- Niska- ja hartiaseudun kipu/kireystilat
- Alaraajojen vammat/kiputilat
- Selkävaivat
- Olkapään kiputilat
- Fysiikkaharjoittelun ohjelmointi

Jos olet epävarma siitä olenko oikea henkilö sinulle, ole minuun yhteydessä ja tarvittaessa ohjaan sinut myös jollekin muulle ammattilaiselle.

Koulutettu hieroja

Limingantullin toimipiste

olli.huhtala@kuntomo.fi

050 4339 262


Varaa aika